Kivennavan Kirjavaisten sukuseura

Jäsenrekisteri

Sukuseura ylläpitää jäsenrekisteriä jäsenistään. Nimiä ja osoitetietoja tarvitaan erityisesti sukujuhlista tiedottamiseen ja sukulehden jakeluun.

Jäsenyyden varmistat maksamalla jäsenmaksun ja antamalla omat henkilötietosi sihteerille, joka ylläpitää jäsenrekisteriä.

Jäsenmaksun voi suorittaa pankkimaksuna. On toivottavaa, että mahdollisimman moni selkeästi maksaisi jäsenmaksun. Erityisesti sukukokous, sukulehti, sukuviiri ja sukukirja tarvitsevat vakaan rahoituspohjan. Sukuseuralla ei ole suurta määrää rahaa eikä sitä ole tarkoitus haaliakkaan.

Jäsenyydestä on täsmällisempää tietoa sukuseuramme säännöissä.

Sukututkimustiedot

Sukuseuratoimintaamme liittyy oleellisena osana sukututkimus. Sukukirjan osa 2 on suunnitteilla ja sinne kerätään sukutietojen täydennystietoja. Pääosin sukukirjan jatko-osa tulee käsittelemään Sipistä lähtien 10. sukupolven poikapolvien jälkeläisiä ja painottuu nyt sukutarinoihin.

Olisi toivottavaa että mahdollisimman moni täyttäisi oheisen henkilötietolomakkeen ja lähettäisi sen ohjeen mukaan Kaleville Hyytiälle. Jos haluat lisätietoja voit kysyä niitä Kalevilta.

Sukututkijoita

Päivitetty 3.3.2015